Tjänster

KMA utveckling erbjuder följande tjänster:

Kontrollansvarig PBL, Behörighet K. 

Genomför uppdrag som Kontrollansvarig (KA) åt både privatpersoner och professionella aktörer. 

 

Certifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Har du tankar på att certifiera företaget enligt kvalitets standarden ISO 9001, miljöstandarden 14001 eller mot 45001 som handlar om arbetsmiljö? En certifieringsprocess på egen hand kan vara både lång och tung och dessutom är risken stor att man inte når målet. Vi vägleder dig genom hela cerifierings processen med ett hundraprocentigt resultat, dvs de som tar hjälp av oss kommer också i mål. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. 

 

Utveckling av verksamhetsystem

Har du ett befintligt system som behöver en uppdatering och underhåll? Ett verksamhetssystem behöver ständigt förbättras och utvecklas, för att uppfylla kraven som ställs från både kunder, leverantörer och myndigheter, där kan en erfaren kvalitetskonsult göra stor nytta och utifrån just era förutsättningar skräddarsyr vi ett upplägg som passar för just er verksamhet. 

 

Anbudsskrivning

Vi hjälper dig med din anbudslämning inom såväl stora som små uppdrag, vi har erfarenhet av upphandling inom både traditionella totalentreprenader, LOU upphandlingar samt partneringsamarbeten

Go back to top