Tjänster

KMA utveckling erbjuder följande tjänster:

Kontrollansvarig PBL, Behörighet K. 

Genomför uppdrag som Kontrollansvarig (KA) åt både privatpersoner och professionella aktörer. 

Certifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Har du tankar på att certifiera företaget enligt kvalitets standarden ISO 9001, miljöstandarden 14001 eller mot 45001 som handlar om arbetsmiljö? Vill man inte gå på ISO spåret så finns även FR2000 som är likvärdigt ISO. Ett alternativ för det lilla och medelstora förretaget. 
En certifieringsprocess på egen hand kan vara både lång och tung och dessutom är risken stor att man inte når målet. Vi vägleder dig genom hela cerifierings processen med ett hundraprocentigt resultat, dvs de som tar hjälp av oss kommer också i mål. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. 

Utveckling av verksamhetsystem

Har du ett befintligt system som behöver en uppdatering och underhåll? Ett verksamhetssystem behöver ständigt förbättras och utvecklas, för att uppfylla kraven som ställs från både kunder, leverantörer och myndigheter, där kan en erfaren kvalitetskonsult göra stor nytta och utifrån just era förutsättningar skräddarsyr vi ett upplägg som passar för just er verksamhet. 

Behöver du ny energi i KMA arbetet?

Hjälp med att utveckla företagets kvalitetsarbete? 
Skapa relevanta och enkla egenkontroller?
Uppdatering av Skyddsarbetet?
Utbildning inom KMA?
Har ni ett tung jobbat system idag som behöver förenklas och anpassas för att bli lättarbetat?
Eller behöver ni hjälp med något helt annat?

Tveka inte att höra er till oss!

Anbudsskrivning

Vi hjälper dig med din anbudslämning inom såväl stora som små uppdrag, vi har erfarenhet av upphandling inom både traditionella totalentreprenader, LOU upphandlingar samt partneringsamarbeten